Chvilku strpení...

načítání...

Baristický kurz - 18.2.

Baristický kurz - 18.2.
Baristický kurzBaristický kurz 2Baristický kurz 1Baristický kurz 6

Jojo barista - to je ten člověk kterej ti při pondělnim ránu cestou do práce v tvý oblíbený kavárně připraví tvuj oblíbenej flat white, double espresso, případně parádně jemný cappucino. Je to člověk, kterej dělá z těžkejch dnů snesitelný a s dobrejch nezapomenutelný.

Vždycky tě zajmalo, co se skrývá za dobře připravenym kafem? 

Jak stroj vypadá z druhý strany a proč to všechno neni jen o zmáčknutí jednoho čudlíku?

Tak fajn!

Budeme se na tebe těšit na našem základnim baristickym kurzu, kde se dozvíš něco o výběrový kávě, její cestě z plantáže až do tvýho pondělního šálku kafe. Naučíš se připravovat espresso a nápoje na něm postavený, správně je pojmenovat a rozeznávat - ve zkratce to znamená, že už si v kavárně svý pikolo prostě neobjednáš. Abys věděl jak na to, seznámíme tě s tím, jak a podle čeho správně nastavit mlýnek, jak pracovat s kávovarem a jak se o techniku starat. Abys potěšil i svoji tchýni, zjistíš jak správně našlehat pěnu do cappucina tak krémovou,  že tím totálně rozložíš její představu o tradičním víkendovým 3v1 jakožto top stropu.

Již není dostupné

5 500 Kč vč. DPH za osobu

Více informací

Délka trvání kurzu 6 - 8 h včetně přestávky na oběd.

Maximální počet ůčastníků 2


Kurz probíhá v kavárně Start UP coffee - Palackého 337/14, Plzeň

Termín kurzu - leden 2023

Další produkty z naší nabídky

Keňa - Afterlife Cascara

ibišek ~ mango ~ bluma

450 Kč / 100g

.

4,50 Kč / 1g

přidat do košíku

Poukaz na nákup prostřednictvím e-shopu

 

750 Kč / kus

.

přidat do košíku

Hario papírové filtry V60-02 40 ks

 

80 Kč / balení

.

přidat do košíku

načíst další produkty...

 

Sledujte nás na Facebooku

Kontakt

Palackého 337/14, Plzeň, 301 00

Zavolejte nám: +420 777 118 119

E-mail: eshop@startupcoffee.cz


Platební brána GoPay VISA VISA Electron
Mastercard Maestro Verified by VISA Mastercard SecureCode

Náš obchod používá k poskytování služeb a analýze návštÄ›vnosti soubory cookie. Požíváním m tohoto webu s tím souhlasíte.

V poĹ™ádku