Chvilku strpení...

 
    S plechovkou 3G otevíráš velmi vyjímečnou kávu s kterou jsem se za své působení na poli výběrové kávy ještě nesetkal. Výjimečnost této kolumbijské kávě dodává metoda zpracování, která kombinuje 100h anaerobní fermentaci, přičemž je na posledních 10 hodin této fermentace do fermentačního tanku přidána Sangrie - jo, čteš dobře. Tohle je přesně to, proč se v aroma, stejně jako v chuti této kávy objevuje Amaretto likér, koření a neskutečná sladkost.
Vrstvenost chutí ale nemusíš cítit jen ve filtru, díky stylu pražení si tohle všechno můžeš vychutnat i na espressu.
Za touto kávou stojí pražič Nino z pražírny Two Fifty Square ( https://www.twofiftysquare.com/ ) chlapík z Řecka, který se právě na tento druh fermentovaných a co-fermentovaných káv specializuje a pokud budete někdy v Dublinu, určitě na jednu z těchto káv narazíte běžně na jednom z několika mlýnků.
V minulosti jste se od této pražírny v MC setkali s kolumbií co-fermentovanou s vodním melounem - vzpomínáte?
Na dotaz - ověřit dostupnost
0 Kč vč. DPH za kus
| Země původu | Kolumbie | |
| Praženo na | omni roast | |
| Metoda zpracování | Co-fermentace se Sangrií | |
| Cuppingové skóre | 89+ | |
| Chuťový profil | Amaretto likér - koření - vyjímečná sladkost | |
| Datum pražení | 1.9.2025 | 
Na zaplnění této kategorie právě pracujeme. Můžete se těšit na nové produkty.
Plzeň, Česká republika
Zavolejte nám: +420 777 118 119
E-mail: eshop@startupcoffee.cz
 
             
            
 
             
             
            